Zápis do 1. tříd ZŠ Davle Tisk Email
23.01.12
 

Vážení rodiče,

pro ty z vás, kteří jste si vybrali pro vaše dítko naši školu,  zde uvádíme pár potřebných informací:

Zápis proběhne ve středu 8. 2. 2012 od 14 hodin do 18 hodin.

Součástí zápisu je ověření školní zralosti dítěte - vše proběhne hravou a zábavnou formou hry a osobního pohovoru s vyučujícími prvního stupně. Při zápisu bude přítomna školní psycholožka, které dle potřeby může rodičům poskytnout odbornou konzultaci ke školní zralosti a připravenosti zapisovaných dětí.

K zápisu, prosím, přineste rodný list dítěte a Váš občanský průkaz s adresou trvalého bydliště (oba doklady jsou nezbytně nutné). Pokud se zápisu dne 8. 2. nemůžete zúčastnit, domluvte si prosím předem náhradní termín zápsiu u ředitelky školy.  

V případě, že budete žádat o odklad školní docházky (případně o něm uvažujete), sdělte tuto informaci zapisujícímu učiteli a vyzvedněte si u něj žádost o odklad školní docházky. Žádost o odklad je nutné podat nejpozději do 31. 5. 2012 u ředitele školy. Podle aktuální legislativy je nutné k žádosti o odklad doložit dva posudky - od odborného lékaře či klinického psychologa a ze školského poradenského zařízení.

O přijetí dítěte ke vzdělávání i o odkladu povinné školní docházky  rozhoduje ve správním řízení ředitel školy do 30 dnů od podání žádosti o přijetí, resp. o odklad školní docházky zákonným zástupcem.

Těšíme se na setkání s vámi a vašimi dětmi.

Pedagogický tým ZŠ Davle

 

Více na stránkách školy.