PF 2008 Tisk Email
22.12.07

Vážení spoluobčané,

blíží se konec roku 2007, jako zastupitelé obce bychom Vám velice rádi poděkovali za spolupráci, pochopení a trpělivost při realizaci staveb a dalších projektů v naší obci. V letošním roce byla předána správa vodovodu novému správci, byl realizován nový systém likvidace odpadů, byla opraveno přes 2000m2 místních komunikací. Ke konci roku bylo zprovozněno nové osvětlení na ulici Hlavní. Bohužel, zatím ještě probíhají jednání se společností Telefonika o přeložení telefonní sítě, abychom mohli odstranit všechny staré betonové sloupy. Byla zakoupena nemovitost (Penzion u Jezera a budova diskotéky), kde budou vybudovány nové byty a služby pro občany. Po jarní vichřici „Kyril“ bylo nutné opravit elektrické vedení v obci a některé úseky veřejného osvětlení. Ve spolupráci s dalšími obcemi mníšeckého regionu bylo označeno cca 130km nových cyklotras, bylo také opraveno označení názvů silnic a zlepšen orientační systém pro návštěvníky naší obce. Věříme, že i přes omezení, které Vám některé projekty přinesly, je život v naší obci zase o malý krůček lepší a příjemnější.

V příštím roce 2008 chceme i nadále pokračovat v opravách místních komunikací, máme zpracován a budeme realizovat projekt na zklidnění dopravy na silnici II. třídy kolem Vltavy. Chceme zlepšit také kvalitu informování o dění v Měchenicích, ale i o chystaných akcích v ostatních obcích mníšeckého regionu. Rádi bychom také podpořili rozvoj služeb v naší obci a to zejména lepší prezentací obce pro návštěvníky, kteří spolu s námi budou služby využívat a tím přispívat k jejich udržitelnosti a rozšiřování.

Vážení spoluobčané, přejeme Vám, Vašim rodinám a blízkým příjemné prožití vánočních svátků a hodně štěstí, zdraví a spokojenosti v po celý příští rok 2008. Věříme, že se nám společnými silami i v následujícím roce 2008 bude dařit budovat moderní obec, kde lidé rádi žijí, pracují a odpočívají.

Aktualizováno ( 07.04.08 )