Diskuse
Vítejte v diskuzi,
Přihlášení      Nemáte účet? Vytvořte jej.    Zapomněli jste heslo?
Odpověď panu D. Záňovi na jeho diskusní příspěvek (1 zobrazeno) (1) Host
Jdi dolů Odeslat odpověď Oblíbené: 0
TÉMA: Odpověď panu D. Záňovi na jeho diskusní příspěvek
#33
Rudolf (Uživatel)
Fresh Boarder
Příspěvky: 4
graphgraph
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Odpověď panu D. Záňovi na jeho diskusní příspěvek vloženo před: 2 _FB_DATE_YEARS, 7 měsíci Karma: 2  
Odpověď panu Dušanu Záňovi na jeho diskuzní příspěvek z 27.6.2010
Dobrý den,
sdružení občanů Měchenická výzva je občanskou iniciativou, která není registrována na Ministerstvu vnitra ČR. Z tohoto důvodu v ní není možné členství ve smyslu zákona o sdružování občanů. Tudíž toto sdružení žádné členy nemá. Jsme pouze nespokojení občané obce Měchenice, kteří se scházejí ad hoc. Nepřísluší mi kohokoliv jmenovat, nehledě na to, že po negativní zkušenosti s panem starostou nechci spoluobčany vystavit výhrůžkám z jeho strany.
To co sledujeme naší činností je snad z našich aktivit patrné. Nejsme spokojeni se způsobem, jakým je hospodařeno s finančními prostředky obce. Scházet jsme se začali spontánně poté, kdy na veřejném zasedání zastupitelstva v prosinci 2009 nebyl pan starosta schopen vysvětlit skutečnosti související s koupí Penzionu u jezera. V souvislosti s tímto jsme postupně začali zjišťovat i další fakta, kerá jsme uvedli v Měchenické výzvě, na kterou vás tímto odkazuji.
Dlouhodobě usilujeme o svolání veřejného zasedání zastupitelstva starostou obce prostřednictvím metody lístečků do schránek, a to z toho důvodu, aby byly zodpovězeny naše otázky a zároveň, aby dostal pan starosta prostor se vyjádřit ke všem námi tvrzeným skutečnostem a dále k dalším dotazům spoluobčanů. Vzhledem k zjevné neochotě pana starosty veřejné zasedání svolat vám sděluji, že dle zákona o obcích může toto zasedání svolat kterýkoliv ze zastupitelů, tudíž i paní Petra Záňová. Na takto svolaném zasedání byste se mohl osobně setkat s občany stojícími za Měchenickou výzvou a oni by se mohli například dozvědět proč paní P. Záňová na zasedání zastupitelstva dne 18.1.2010 tvrdila, že o faktu, že obec nekoupila pozemek p.č. 911 spolu s penzionem č.p. 5 se dozvěděla až v roce 2009 (viz zápis č.2/2010 z jednání zastupitelstva dne 18.1.2010, který byl zveřejněn na úřední desce) a zároveň podepsala odpověď pana starosty na Měchenickou výzvu, ve které je tvrzeno, že všichni zastupitelé byli informováni, a tudíž své předchozí prohlášení popírá.
Za sdružení Měchenická výzva
Rudolf Přibil
Hedvika Fischelová

mluvčí
 
Zpráva moderátorovi   Logged Logged  
 
Poslední editace: 03/07/2010 11:02 Od koho Rudolf.
  Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované.
      Témata Autor Datum
    thread link
Odpověď panu D. Záňovi na jeho diskusní příspěvek
Rudolf 03/07/2010 10:59
Jdi nahoru Odeslat odpověď
Poháněno: FireBoardstáhnout poslední příspěvky do počítače